Oldal frissítése

Műanyag labdák zsákban 45 db

Kiegészítők a termékhez

Műanyag labdák zsákban 45 db

A gyermekei szeretnek labdával játszani? Szerezzen nekik örömöt és lepje meg őket ezzel a zsák labdával. A zsákban 45 darab, különböző színű labda található. A labdák átmérője 7 cm, így nem kell attól tartania, hogy a kicsik véletlenül lenyelhetik. A labdákkal garantáltan sok mókában és kalandban lesz részük a gyerkőcöknek. A játék befejeztével a labdákat egyszerűen visszarakhatja a zsákba, és félreteheti a következő alkalomra.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Méret és súly

Szélesség 7 cm
Kód:  HRAa2866
Termékszám:  8006499007683

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15