Oldal frissítése

Műanyag vár készlet gyermek

Kiegészítők a termékhez

Műanyag vár készlet gyermek

Ha úgy dönt, hogy mosolyt csalna a gyermeke arcára, akkor válassza a műanyag vár gyermek játékkészletet. A harcos lovagokkal teli vár kiváló szórakozást kínál minden 3 évesnél idősebb gyermek számára.

Kiváló minőségű műanyag kialakításának köszönhetően a játék könnyedén ellenáll még a nem túl nyugodt gyermeki játék során fellépő használatnak is. A  vár mellett például talál egy csoport lovagot, létrákat és zászlókat, amik tökéletesen kiegészítik a készletet. Egy csapóajtóval is rendelkezik, amely könnyen nyitható.

A játék első pillantásra magára vonzza a figyelmet a megjelenésével, ami a színes elemeknek köszönhető, így tökéletesen illeszkedik bármilyen gyerekszobába. Kiváló ajándék minden gyermek számára, és nem kétséges, hogy hosszú órákon át nagyszerű szórakozást nyújthat.

Kód:  HRAa7856
Termékszám:  5907442110739

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15