Oldal frissítése

Tiny Love Move & Play Játszószőnyeg bébitornázóval

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Tiny Love Move & Play Játszószőnyeg bébitornázóval

A játszószőnyeg bébitornázóval igazán kényelmes hely a babáknak a játékra, a pihenésre és a fejlődésre. A vidám kivitelezésű játszószőnyeg bébitornázója középen megfogva állítható, így képes alkalmazkodni a gyermek életkorához. Nyilvánvalóan nagyra fogod értékelni azt a lehetőséget, hogy a szőnyeg széleit fel lehet hajtani, ezáltal biztonságos és kényelmes környezetet hozhatsz létre az újszülött számára. A szőnyeg számos érdekes interaktív elemmel büszkélkedhet, mint például egy hét különböző dallamot játszó zenedoboz, fények, csörgő alkatrészek, tükör és hét lógó játék. Mindezek az elemek ösztönzik a gyermeket, hogy vizsgálja meg őket, így segítve vizuális képességeinek, kézügyességének és logikus gondolkodásának megfelelő fejlődését. A játszószőnyeg kitűnő minőségű, tartós anyagokból készült, mérete 114 x 106 cm.

Specifikációk:

Méret:
114 x 106 cm

Ajánlott életkor:
Újszülött kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 114 cm
Szélesség 106 cm
Kód:  FOB023
Termékszám:  735259004362

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15