Oldal frissítése

Motorikus fejlesztő labirintus kerekeken - Elefánt

3,6 7 értékelés
4 290 Ft

Motorikus fejlesztő labirintus kerekeken - Elefánt

Bigjigs egy 1985-ben alakult angol cég, amely a legcsodálatosabb fa játékok készítésének szentelte magát. A legfőbb értéke a fogyasztói elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettség a felhasznált anyagok minőségét és eredetiségét illetően. Engedje, hogy elvarázsolja a legtermészetesebb anyag és hogy megtudja, milyen egy igazán jót játszani, milyen fával játszani.

 A kerekekkel ellátott fajátékot elefánt mintával és díszes elemek sorával gyermeke számára készítették, hogy játék közben sokszínű feladatokkal tanulhasson - fejleszti a kézügyességét, megtanítja megkülönböztetni a színeket és megszámolni a színes labdákat. Ezzel a játékkal rengeteg vidámságban lesz része és hasznos készségeket is szerez közben. A játék nagysága 15x10 centiméter.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 1 éves kortól

Anyag

Anyag Fa, Fém

Téma

Téma Állatok

Méretek

Hosszúság 13 cm
Szélesség 9 cm
Magasság 14 cm
Kód:  BGJ189
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621490716

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20