Oldal frissítése

Bino motor kocka

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bino motor kocka

A motor kocka vidám multifunkcionális játék, amellyel a gyerekek órákig szórakozhatnak. A kocka számos elemet és didaktikus oktatási segédeszközt ötvöz, így a gyerekeket szórakoztató módon segíti a motoros készségek, a térbeli képzelet és a fantázia fejlődésében. Találsz egyszerű slot autót mozgó autókat, formák behelyezése a lyukakba, labirintus színes elemek, számláló és óra. A kocka minőségi fából készült, 22 x 22 x 27 cm méretű és vidám színű feldolgozása garantálja a gyermek figyelmét.
 
Műszaki adatok:
Jellemzők:
Didaktikai és oktatási eszköz
Szembeötlő design
A motoros készségek és logikai fejlesztése
 
Méretek:
22 x 22 x 27 cm


A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlamenti és Tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

Kód:  HRA336n
Termékszám:  4019359841857

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05