Oldal frissítése

Monti rendszer 41 - Police-Renault Maxi 5 01:28

4,4 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Monti rendszer 41 - Police-Renault Maxi 5 01:28

Készítsd el a saját Renault  rendőrautó modelledet az óriási 1: 28 -as léptékben ragasztás és festés nélkül!    Az alapsorozatnak ez a modellje kiemelkedően minőségi darab, mivel a legapróbb részlet is  nagyon valósághűen van kidolgozva.  Nagyon egyszerűen összeszerelhető a kb. 30 darabból, és így alkalmas minden autó iránt rajongó gyermeknek 6 éves kortól.   A készlet öntvényekből áll, melyekből az autó össze van szerelve, s a matricák már fel vannak ragasztva.  Ragasztót vagy festéket nem használtak az összeállításhoz, mivel az öntvények már eleve színezettek.  A fém keréktengelyeken kívül az autó kizárólag  műanyagból készült. Az összeszerelt modellnek van egy funkcionális  rögzítője és felhajtható  motorházteteje.  Nem csak bemutatásra, kiállításra, de valódi játékhoz is alkalmas.

Nincs ragasztás, sem festés

  • Valósághűen kidolgozott Renault Fire Brigade modell autó, óriási  1: 28-as léptékben
  • Egyszerű összeszerelés, kb. 30 darabból
  • A darabok már eleve színesek
  • A matricák hozzátartoznak
  • Ftalátmentes, biztonságos műanyag kidolgozás
  • A készlet minden alkatrészét   a Cseh Köztársaságban gyártják

Biztonság

Minden készletet rendszeresen tesztelünk. Valamennyien megfelelnek  az EN71 szerinti biztonsági és sértetlenségi követelményeknek. Nem tartalmaznak káros ftalátokat.  Így tehát alkalmasak mindenféle gyermekjátékkal történő tevékenységhez.
 

További információ

Típus mérete (cm):
22 × 15 × 6

A teljes tömege (g):
158

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i,  a játékok biztonságáról szóló rendelkezésének és a cseh törvénykezés minden jogi normájának . Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozat is hozzá.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Téma

Téma Közlekedési eszközök

Méretarány

Méretarány 1:28

Modelltípus

Modell típus Autó
Évszak Modern kor

Darabszám

Darabszám 30 db

Ország

Származási ország Csehország
Kód:  HRAa8367
Termékszám:  8592812101201

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15