Oldal frissítése

Mini Zenélő forgó Meadow Days

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mini Zenélő forgó Meadow Days

A Meadow Days mini körforgóval remekül elszórakoztathatod kisbabádat utazás közben. A különböző színek, formák és textúrák egyből lekötik a figyelmét. A körforgó három ágán kis csörgők és puha játékok vannak, például madár, spirál gyűrűkkel és alma tükörrel. A közepén található csengő lassan mozog. Műanyag klip segítségével egyszerűen felszerelhető a babakocsira vagy az autós hordozóra.

A Meadow Days mini-körforgó legfontosabb jellemzői

  • Különböző színek, formák és textúrák
  • Csörgők és puha játékok
  • Lágy hangot adó csengő
  • Biztonságos tükör
  • Könnyen rögzíthető a műanyag klipnek köszönhetően
  • Újszülött kortól alkalmas

Szenzoros érzékelés és finommotorika fejlesztése

A Tiny Love kicsi színes körforgó felkelti a baba figyelmét,  segíti felvenni a szemkontaktust mozgó tárgyakkal, és fejleszti érzékszerveit és kognitív készségeit. Feje fölé lógatva a babát arra készteti, hogy a játék felé nyúljon és megfogja azt, így fejlesztve finommotorikus készségeit. Újszülött kortól ajánlott. Nélkülözhetetlen társ, mely élvezetessé teszi az utazást.



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif8114
Termékszám:  7290108861228

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10