Oldal frissítése

Mineez ékszerdoboz

Kiegészítők a termékhez

Mineez ékszerdoboz

A Bindeez bemutatja az új gyöngyöket! Kisebbek, de még szebbek. Ez a Mineez! Kézíts karkötőt, nyakláncot vagy medált! Csak annyit kell tenned, hogy vízzel lefröcskölöd és máris kész! Díszíts és hozz létre csodálatos ékszereket. A praktikus dobozban tárolhatod a Mineez tollat, a gyöngyöket és a kész ékszereket is!

Műszaki adatok
A csomag tartalma: 500 gyöngy, ékszerdoboz, nyaklánc, karkötő, kapcsos lánc, Mineez toll, spray, lapát, tölcsér, 2 forma, 3 sablon, 3 nyomda, 3 tűző és útmutató
Méret: 22 cm x 31,5 cm x 7 cm
Ajánlott életkor: 6 év
A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/ET 2009. június 18.-i, a játékok biztonságát szabályozó irányelveinek, valamint a cseh jogszabályok minden jogi normájának. Rendelkezik továbbá CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  ZI107e
Termékszám:  8595027010566

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15