Oldal frissítése

Micro Trading Minnie Autós Cukrászda

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Micro Trading Minnie Autós Cukrászda

A gyönyörű rózsaszín Minnie autós cukrászda egy eredeti játék, amely örömet szerez minden kislánynak. Fények és hanghatások. Számos különböző tartozékot tartalmaz, szék, asztal, csésze, fagylalt és így tovább. Van még egy állítható, mozgatható alak is, maga Minnie. A játék 2db AA 1.5V-os elemmel működik mely a csomagban megtalálható. A játékot gyermekek számára három éves kortól ajánlják.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat is.

Miért szeretik a kislányok ezt a játékot? 

  • cukrászda, gyümölcsös cukrászművészet
  • játékautó hangokat és fények ad ki
  • állítható, mozgatható Minnie.
  • sok extrával
Kód:  HRAa10147
Termékszám:  8421134181991
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05