Oldal frissítése

Microrobot Magnum 3D Puzzle

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microrobot Magnum 3D Puzzle

A robothadsereg készen áll arra, hogy meghódítsa a világot. A habszivacs, 3D formájú puzzle szórakoztató időtöltést, és egyben egy hatalmas kalandot kínál. A Microrobot Magnum a Metabot sorozat egyik tagja. Ez egy nagyon bátor robot, mindig kész arra, hogy megvédje hadseregét az ellenségtől. Mindenki tiszteletét kivívta már, így nem meglepő, hogy fő feladata őrként helytállni. Hihetetlenül pontosan lő fegyverekkel, soha nem téveszt el egyetlen célt sem.

A mikrorobot összeszerelése amellett, hogy egyszerű, még szórakoztató is. Nincs szükség hozzá ollóra, vagy ragasztóra, a darabok könnyedén, határozott mozdulattal összeilleszthetők. A robot mozgatható alkatrészei strapabíró anyagból készültek. Joggal tartozik az új generációs játékok közé, amelyek fejlesztik a gyerekek fantáziáját és türelmét. A 3D-s kirakós játékok fénykora még nem ér véget, sőt, csak most kezdődik!

A Microrobot paraméterei

  • Méret: 34 x 19 cm
  • 16 alkotóelem
Kód:  HRAa6848
Termékszám:  8809050638056

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15