Oldal frissítése

Micro Trading Távcső

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Micro Trading Távcső

Minden kis kalandornak szüksége van egy távcsőre, hogy megfigyelhesse a természetet vagy a csillagokat az égen. Ez a teleszkópos távcső állvánnyal ideális ajándék az Ön kíváncsi kisfiának vagy kislányának. A távcső szép formatervezésű, és 360 fokban elforgatható a saját tengelye körül, továbbá korrekciós kapcsolóval rendelkezik a jobb élesítésért, iránytűvel is fel van szerelve. A csomagolás része három különböző lencse a közelítés fokozatainak beállítására.

A teleszkópos távcső főbb tulajdonságai

  • Teleszkópos távcső állvánnyal
  • Kidolgozott design
  • Elforgatható 360 fokos szögben
  • Korrekciós kapcsoló a jobb élesítésért, három különböző lencse a közelítés fokozatainak beállítására
  • Működőképes iránytű
  • Ajánlott 3 éves kortól

Méretek
58 × 32 × 36 cm

A csomagolás tartalma
teleszkóp, háromlábú állvány, három különböző lencse a közelítés fokozatainak beállítására

A játék teljesíti az Európai Parlament és Tanács 2009/48/ES, 2009. június 18-án kelt irányelvét a játékok biztonsági előírásának és a magyar jogszabályoknak megfelelően. Természetesen megfelel a CE-nek.

 
Kód:  HRAif3693
Termékszám:  8592117972247

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10