Oldal frissítése

Mickey Mouse tűzoltóság

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Mickey Mouse tűzoltóság

A Mickey Mouse tűzoltóság egy eredeti játék, ami minden gyereknek örömet szerez. A nagy színes épület számos érdekes helyet tartogat. Van kihúzható tömlő, egy hangszóró, egy rúd, és egy bútorozott iroda, ahol hálószoba található. Két figura is van - egy speciálisan módosított Mickey és egy Minnie. Van számos apró tartozékok - létra, márka, cica, láng stb A játék 2 x AAA elemmel működik, ami nem tartozék, és hároméves kortól ajánlott. 

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlamenti és Tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

Miért élvezik a gyerekek ezt a játékot? 

  • Tűzoltóállomás
  • Pozícionálható Mickey és Minnie karakter
  • Az állomáson rengeteg hely van játszani
  • Sok extrával
  • interaktív részek, amik hangokat és fényeket adnak
Kód:  HRA10145a
Termékszám:  8421134181939

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05