Oldal frissítése

Micimackó - Formabeillesztő bödön kockákkal és poharakkal

5 1 értékelés
4 390 Ft

Micimackó - Formabeillesztő bödön kockákkal és poharakkal

A Micimackó - formabeillesztő bödön kockákkal és poharakkal egy multifunkcionális játék gyermekek számára 6 hónapos kortól. A különböző nagy méretű poharakból kéményt lehet építeni, vagy használhatod az edény fedelét is, hogy a 3 különböző alakzatot a bödönbe helyezd. A játék ideális a fürdőkádban, mert a poharakon keresztül folyik a víz. Ez elsősorban a finommotoros készségek gyakorlását és a formák és színek felismerését segíti elő, és a gyermekek számára hosszú órákon át tartó szórakozást jelent. Az egyszerű tárolás és szállítás érdekében minden darabot a bödönben tudsz tárolni.

Műszaki adatok:

A játék vízben való használatra lett tervezve.

Anyaga:
műanyag

Méretek:
31 x 24 x 16 cm

Ajánlott kor:
6 hónapos kortól

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009 június 18-i 2009/48/ES a játékok biztonságáról szóló előírásnak és a cseh szabályozás minden jogi normájának. CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátva.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 0,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 6 hónapos

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  QBM067
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5011666721258
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20