Oldal frissítése

Mic-O-Mic - kishajó

4 890 Ft

Mic-O-Mic - kishajó

A Mic-O-Mic építőjátékok segítségével a 3 éves vagy annál idősebb gyermekek megépíthetik a saját járműmodelljüket, például ezt a kis hajót. Az egyes elemek nagyon könnyen csatlakoztathatók, így az építés maga is nagyon szórakoztató. Mégis, ez egy kreatív tevékenység, amely fejleszti a képzeletet, a logikus gondolkodást és a finommotoros képességeket. A ránézésre is érdekes modellel játszani is lehet, de kiváló dekoráció is lehet a gyerekszobában. A készlet tartós műanyagból készült és teljesen biztonságos, nem rendelkezik éles szélekkel sem. A gyermekekre nézve nem jelent semmiféle kockázatot, éppen ellenkezőleg, egy hatalmas adag kreatív szórakozást visz a mindennapjaikba.

Megjegyzés: A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi építőkészlet, amely egyesíti a kreativitást és a szórakozást
  • Az egyes darabok könnyen összeilleszthetők
  • A megépített modellel játszani is lehet
  • Tartós és biztonságos műanyagból készült
  • Nincsenek éles szélei

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Téma

Téma Közlekedési eszközök

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa9522
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260126572379

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05