Oldal frissítése

CLAAS mezőgazdasági gépek

Kiegészítők a termékhez

CLAAS mezőgazdasági gépek

Nagyszerű ajándék a kis mezőgazdászoknak és gazdálkodóknak. A Majorette által gyártott, fémből készült mezőgazdasági munkagép, a CLASS, tökéletesen kielégíti minden farm vagy kis gazdaság igényeit. Három változatban kapható - mint traktor, arató cséplőgép vagy kombájn. Az kisautó kiváló minőségű , tartós anyagból készül, és kiválóan, precízen van kidolgozva . A mérete 9 és 13 cm között mozog.

A Majorette CLASS mezőgazdasági gép legfontosabb jellemzői:

  • fémből készült
  • pontos a kidolgozása
  • A híres francia márka, a Majorette terméke
  • Autó mérete: 9-13 cm
  • Tökéletes kiegészítő a farmok és a kis gazdaságok számára
  • 3 év feletti gyermekek számára alkalmas

Minőség a Majorette-től

A hagyományos francia márka, a Majorette, a multinacionális Simba Dickie csoport tagja. A cég főleg kisfiúknak szánt játékok gyártására specializálódott, a kínálatába különféle fémből készült személy-, verseny-,építkezéseken használt- és teherautók, munkagépek, motorbiciklik, repülőgépek és helikopterek tartoznak.A Majorette kidolgozott garázsokat is gyárt. A termelés a saját gyáraikban Thaiföldön és Franciaországban történik, de termékeik egy része Kínából származik. Függetlenül attól, hogy a játékautót gyűjteménybe szánják vagy játékra, a Majorette terméke a megfelelő választás.

 

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 13 cm
Kód:  HRAif4236
Termékszám:  3467452001196

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05