Oldal frissítése

Metal Earth Wright Airplane

Kiegészítők a termékhez

Metal Earth Wright Airplane

Ez biztosan felkelti a szenvedélyes modellezők illetve a részletek és a maximális precizitás szerelmeseinek érdeklődését. A Metal Earth modellek mindenkit lenyűgöznek. Ez az egyedi 3D acél készlet próbára teszi a türelmet és kézügyességet. A végeredmény azonban mindenképpen megéri, az elkészült modell remek dekoráció a valósághű megjelenésének és kidolgozott részleteinek köszönhetően. Az egyes elemek lézervágással készülnek, minden tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Nincs szükség rögzítőelemekre. A Wright Airplane összeállított modellmérete: 10 × 5,1 × 2,1 cm.

A Metal Earth Wright Airplane fém makett főbb jellemzői

  • Lenyűgöző fém 3D készlet kidolgozott részletekkel
  • A Metal Earth modellek elemei lézervágással készülnek
  • Az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz
  • Nincs szükség rögzítőelemekre
  • A Wright Airplane modell 14 éves kortól alkalmas

Hogyan működik?

A makett elemei acéllemezen érkeznek. Ezek eltávolításához használj kisollót (nem tartozék). Az elemek kis kapcsok segítségével kapcsolódnak egymáshoz, azaz a megfelelő ellenpéldányhoz egy kampós résszel csatlakoznak a nyílásba. A kampót hajlítsd meg vékony fogóval (nem tartozék). Hozd létre egyenként az összes kapcsot az utasításoknak megfelelően, a munkád gyümölcseként pedig élvezd az igazán valósághű remekművet.

Méretek összeállítás után:
10 × 5,1 × 2,1 cm

Nehézség:
közepes


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fém

Puzzle típusa

Puzzle típusa 3D
Kód:  HRAbz24246
Termékszám:  0032309010428

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20