Oldal frissítése

Metal Earth SW BIG R2-D2

Kiegészítők a termékhez

Metal Earth SW BIG R2-D2

A szenvedélyes modellezők, a részletek és a maximális precizitás kedvelői számára ez valami különleges. A Metal Earth márkájú fém modellek, amelyek mindenkit  ámulatba ejtenek. Ez egy egyedi 3D acél építőjáték, amely türelmet és ügyességet igényel. Az eredmény mindenképpen megéri, és hiteles megjelenésének és kidolgozott részleteinek köszönhetően lenyűgöző dekoráció lesz.  Az egyes elemek lézeres vágással készülnek. Mindegyik tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Nincs szükség kötőelemekre. Az összeállított SW BIG R2-D2 modell méretei 7,19 × 5,51 × 9,5 cm. 

A Metal Earth SW BIG R2-D2 legfontosabb jellemzői

  • Csodálatos acél 3D építőjáték kidolgozott részletekkel
  • A Metal Earth márkájú modellek alkatrészei lézervágással készülnek
  • Tökéletesen illeszkednek egymáshoz
  • Nincs szükség kötőelemekre
  • Az SW BIG R2-D2 14 éves kortól alkalmas

Hogyan kell csinálni? 

A kirakós egyes darabjait kis acélszeletek jelölik. Eltávolításukhoz használj egy kis ollót (nem tartozék). A részek kis zárak segítségével kapcsolódnak egymáshoz, amelyek a megfelelő ellendarabon egy kis csőrt és egy nyílást képeznek. A csőrt vékony kis fogóval kell meghajlítani (nem tartozék). Kösd össze az összes zárat egyenként az utasításoknak megfelelően, és erőfeszítéseid jutalma egy nagyon valósághű remekmű lesz. 

Méretek összeállítás után:
7,19 × 5,51 × 9,5 cm

Nehézségi fok: 
közepes

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Anyag

Anyag Fém

Puzzle típusa

Puzzle típusa 3D
Kód:  HRAbz24261
Termékszám:  0032309014181

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05