Oldal frissítése

Metal Earth F4U Corsair

3 790 Ft

Metal Earth F4U Corsair

A szenvedélyes modellezők, a részletek és a maximális precizitás szerelmesei számára ez valami különleges. A Metal Earth modell mindenkit ámulatba fog ejteni. Ez egy egyedi 3D acél készlet, amely türelmet és ügyességet igényel. Az eredmény azonban mindenképpen megéri, és a hiteles megjelenésének és a kidolgozott részleteinek köszönhetően lenyűgöződekoráció lesz. Az egyes részek lézervágással készültek. Minden tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Nincs szükség rögzítő elemekre. Az összeszerelt F4U Corsair modell méretei 11,5 × 9,5 × 3,8 cm.

A Metal Earth F4U Corsair főbb jellemzői

  • Csodálatos acél 3D készlet kidolgozott részletekkel
  • A Metal Earth modell részei lézervágással készültek
  • Tökéletesen illeszkednek egymáshoz
  • Nincs szükség rögzítő elemekre
  • Az F4U Corsair modell 14 éves kortól ajánlott

Hogyan kell összerakni? 

A kirakós egyes darabjait acélszeletek jelzik. Eltávolításukhoz használj egy kis drótvágót (nem része a termék csomagjának). A részek kis zárak segítségével kapcsolódnak egymáshoz, amelyek a megfelelő ellendarabon egy csőrt és egy lyukat képeznek. A csőrt kis vékony fogóval kell meghajlítani (nem része a termék csomagjának). Illeszdössze az összes zárat egyenként az utasításoknak megfelelően, és erőfeszítéseid jutalma egy igazán valósághű remekmű lesz.

Méretek összeszerelés után: 
11,5 × 9,5 × 3,8 cm

Nehézség:  
közepes


Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 14 éves kortól

Téma

Téma Repülőgép

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fém

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Puzzle típusa

Puzzle típusa 3D

Tulajdonságok

Alkalmas Játékra
Kód:  HRAbz24245
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0032309010350

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05