Oldal frissítése

mentőautó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

mentőautó

A City Collection ezen gyűjteménye három autóból áll, melyet a mindennapok hősei - a tűzoltók, a mentősök és a rendőrök- nap mint használnak . A mentőautót 3 éves kortól ajánljuk. A játék közben a gyerekek mind a vészvillogót, mind pedig a szirénát be tudják kapcsolni. Így az összes többi jármű sofőrje tudni fogja, hogy olyan autót vezetnek, melynek az a küldetése, hogy a beteget minél előbb a kórházba juttassa.  A mentőautóval lányok és fiúk egyaránt játszhatnak, és eljátszhatják, hogy ők a mentőautósofőrök, vagy az ápolónők vagy akár az orvosok, amely számos kalandos történet alapja lehet.  Adjon gyermekeinek esélyt arra, hogy megismerjék e három szakma fontosságát és gyűjtse össze a City Collection  mindhárom darabját !

Az autó tulajdonságai

  • bemutatja a mentőautó működését
  • a City Collection része
  • 3 éves kortól ajánlott
  • elemmel működik
  • megkülönböztető jelzés bekapcsolható
  • hangeffektussal
  • magassága 12 cm, szélessége 9 cm és hossza 21 cm

Egy mentőautó, amely segít életeket menteni

A szép és élethűen kidolgozott játékautó segítségével számos  különböző történetet találhatnak ki a gyerekek, fejlesztve ezáltal a fantáziájukat. Segítségével könnyedén el tudja magyarázni gyermekének, hogy miért kell a mentőautó elől lehúzódni vagy félreállni, vagy akár az elsősegélynyújtás fontosságát is. De fontos az is,  hogy gyermeke megtanulhatja, milyen értékes is a mentősök munkája, és hogy csak akkor kell mentőt hívni, ha valóban szükség van rá, mert ezzel akár más emberektől vehetjük el a lehetőséget, hogy minél előbb kórházba érjenek egy életmentő műtétre. Ez az egyedülálló játék egy nagyszerű oktatási eszköz, amely megmutatja gyermekének a mindennapi életben előforduló, különböző helyzeteket. Tanítsa gyermekét játszva!

 

 
 
Kód:  HRAa7928b
Termékszám:  ASRT8590756845298

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05