Oldal frissítése

Transformers Rid - Sideswipe vs. Decepticon Anvil

Kiegészítők a termékhez

Transformers Rid - Sideswipe vs. Decepticon Anvil

Ha Ön a Transformers és a Robot in Disguise animációs sorozat rajongói közé tartozik, ez az eredeti készlet biztosan megörvendezteti. Minden egyes csomagban a Mini-Con mellett két darab Autobot, vagy Álca figura vár Önre. Ezen kívül a csomag speciális, kiegészítő alkatrészeket is tartalmaz, melyek segítségével harci páncélt, vagy egyéb harci kiegészítőt készíthet hőse számára. Élvezze, hogy a mobiltelefon vagy a tablet segítségével minden figura pajzsát beszkennelheti, versenyezzen barátaival, legyen Ön a leggyorsabb felfedező! Töltse le a Transformers: Robots in Disguise alkalmazást, és szerezze meg a négy darab, dupla csomag tartalmát. Nem számít, melyiket válassza. Ön mindig részese lesz a túlélésért folytatott izgalmas harcnak.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Kód:  HRAa6268b
Termékszám:  ASRT5010994930301
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10