Oldal frissítése

MEG BLOKS Minyonok- postázó szoba készlet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MEG BLOKS Minyonok- postázó szoba készlet

Otthon is elért már a Minyonok divatőrülete a kedvenc filmedből? Tedd boldoggá a gyerekeidet a MEG BLOKS Minyonok- postázó szoba készletével. A postázó szobában dolgozó minyon nagy veszélyben van! Miközben csomagokat vett le a futószalagról, túl közel került az egyik csomag veszélyes tartalmához, és a fertőzés miatt mutánssá változott. Még több örömben lehet része a gyereknek, ha kombinálod ezt a készletet a Mega Bloks többi különböző Grús készletével..

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48 /EK és az Európa Tanács 2009. június 18-i a játékok biztonságáról szóló határozatának, valamint megfelel minden törvényi előírásnak a Cseh Köztársaság területén. Természetesen a termék rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal is.

Főbb jellemzők

  • Minyon témájú játék
  • Egy minyon figura is van a csomagban
  • Minyonos kiegészítőkkel
  • A sorozat más darabjaival is kombinálható
  • Alkalmas 5 éves és idősebb korú gyerekek számára
Kód:  HRAa9457a
Termékszám:  ASRT0887961288469

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20