Oldal frissítése

Mega Bloks Építőkockák táskában fiúknak (60 db)

4,9 23 értékelés
7 190 Ft

Mega Bloks Építőkockák táskában fiúknak (60 db)

A Mega Bloks táskás építőjáték szórakoztató eszköz a kreativitás, az építéshez szükséges készségek, a kreatív gondolkodás és a motoros készségek fejlesztésére, még a legkisebb gyermekek számára is, hiszen ezt a játékot már egyéves kortól ajánljuk. A gyerekek kis kezükkel is egyszerűen meg tudják tartani a színes, nagy kockákat, amelyekből erődöket, magas tornyokat és egyéb formákat építhetnek. A kockák praktikus, átlátszó táskában érkeznek, amely remek a tároláshoz és könnyű benne szállítani is a kockákat, ha pl. kint a játszótéren szeretnétek használni. Összesen 60, élénk színű kockát tartalmaz, amelyek teljesen kompatibilisek a többi Mega Bloks szettel. A Mega Bloks építőjátékkal való játék nemcsak a kisgyerekek számára kiváló szórakozás, hanem az egész családnak kellemes időtöltést kínál.

A 60 darabos, táskában tárolható Mega Bloks készlet legfontosabb jellemzői 

  • Kreativitást fejlesztő játék, amely minden egyéves vagy annál idősebb gyermeket hosszú órákra elszórakoztat
  • A színes kockákból a gyerekek magas tornyokat, hatalmas erődöket és egyéb épületeket építhetnek
  • A nagy kockák úgy vannak kialakítva, hogy a legkisebb kezekkel is egyszerűen megfoghatók legyenek
  • A készlet kompatibilis más Mega Bloks készletekkel
  • Praktikus, átlátszó táskában szállítjuk, amely később is használható a játék tárolására vagy hordozására
  • Javítja a gyermekek finommotoros készségeit, logikai és térbeli gondolkodását
  • A Mega Bloks készlet és a csomagolása kiváló minőségű és környezetbarát műanyagból készül

Fejleszd gyermekeid kreatív képességeit a Mega Bloks készlettel

Hagyd, hogy gyermekeid megmutassák végtelen fantáziájukat, amikor kreatív épületeket építenek ebből a színes, praktikus táskában tárolható Mega Bloks készletből. A képzelet nem ismer határokat, és gyermekeid a kockák segítségével fejleszthetik kreativitásukat és finommotoros készségeiket már igen fiatalon. A kockák a nagyobb és a legkisebb kezekhez is remekül illenek, élénk színeik pedig kétségtelenül elbűvölik gyermekeidet. 

A Mega Bloks készlet összesen 60 kockát tartalmaz, amelyek egy átlátszó táskában érkeznek hozzád

A kicsik imádni fogják az erődök, magas tornyok és egyéb épületek megalkotásának végtelen lehetőségét, amelyet ez a Mega Bloks készlet biztosít nekik. 60 darab színes kocka áll ehhez a rendelkezésükre. Ráadásul a szettet átlátszó, ökológiai összetételű táskában szállítjuk, amely remek megoldás a készlet későbbi tárolására és szállítására. A Mega Bloks készletet egyéves kortól ajánljuk, és minden kisgyerek imádni fogja. A kockák kompatibilisek más Mega Bloks termékekkel, amelyeket megvásárolhatsz a még nagyobb móka kedvéért. 



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Darabszám

Darabszám 60 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Téma Egyéb téma

Méretek

Magasság 34 cm
Kód:  HRAa4544
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0065541084162

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10