Oldal frissítése

Mega Bloks Cat teherautó

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mega Bloks Cat teherautó

A Mega Bloks - Teherautó építőkockákkal építőkészlet nemcsak a kisfiúk, hanem az apukájuk tetszését is el fogja nyerni, mert minden fiú és minden korosztály titkos vágya, hogy teherautót vezethessen. A szépen kivitelezett, mély billenős platóval rendelkező CAT teherautó segítségével az építkezéshez szükséges minden rakományt el tudsz szállítani. A homokozóban a hatalmas fekete kerekekkel felszerelt autó igazán jó szórakozást biztosít, hiszen rápakolhatod a homokot, majd a szállítás után leboríthatod a platóról. A játék fejleszti a gyermekek finommotoros készségeit. Kiváló minőségű és nem mérgező műanyagból készült, és fiúknak 1 éves kortól ajánlott.

Jellemzők:

Anyaga:
Műanyag

Az autó mérete:
23,4 x 15 x 17,8 cm

Ajánlott kor:
1 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa4549
Termékszám:  0065541078871

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05