Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Meccano Markoló

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Meccano Markoló

A Meccano Evolution szett minden munkagéprajongó számára ideális választás. A szett segítségével egy kotrógépet építhetsz fel, amelyben rengeteg szórakozást lelsz majd. A kotrókar leereszthető és felemelhető, illetve a kanál is mozgatható. A csomag 485 elemet tartalmaz, valamint megtalálható benne minden szükséges eszköz és egy részletes használati utasítás két különböző modell összeszereléséhez. A Meccano szett nemcsak a gyermekeid szórakozását szolgálja, hanem fejleszti finommotoros készségeiket, képzelőerejüket, kreativitásukat és a logikus gondolkodásmódot is.

Specifikációk:
Elemek száma:
485
Ajánlott kor:
9+


A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i  a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban jelenlevő jogi normának és szabályozásnak.  A termék természetesen CE konformitási minősítéssel is rendelkezik.

Kód:  HRAa3691
Termékszám:  778988091173

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15