Oldal frissítése

Mazzy - tanulj meg kódolni

3,6 5 értékelés
21 990 Ft

Mazzy - tanulj meg kódolni

Hogyha érdekli a gyermekedet a robotika, vagy szeretnéd, hogy már fiatalkorban elsajátítsa a programozás alapjait, akkor ez a Mazzy didaktikai robotika játék tökéletes választás számodra. A Made márka Mazzy robot összeállításához csupán egy csavarhúzóra és a mellékelt használati utasításra van szükséged, így összesen 100 alkotóelemből kétféle robotot építhetsz meg - ez egy robot kerekekkel vagy egy terepjáró lánctalpakkal. Azonban a móka még nem ér véget az összeállítás után! A Mazzy robot akár 240 programozható műveletre is képes, amelyeket a gyerekek beállíthatnak közvetlenül a robot vezérlőpanelén vagy a mobilalkalmazás segítségével. Meghatározhatják a mozgásának irányát, az általa kiadott hangokat, megváltoztathatják az arckifejezését, sőt még versenyeket is rendezhetnek! A Mazzy robottal garantáltan nincs unatkozás. A játékot négy darab AA elem táplálja, amelyet a csomag nem tartalmaz.


A Mazzy didaktikai robotika játék fő jellemzői 

  • A Made márka Zigybots kollekciójába tartozó Mazzy 2 az 1-ben robot kétféle módon állítható össze - robotként (kerekekkel) vagy terepjáróként (lánctalpakkal)
  • Ezzel a didaktikai játékkal a gyerekek megismerik a robotika és a programozás első lépéseit
  • A Mazzy 100 moduláris alkatrészének összeszereléséhez csak egy csavarhúzóra és a mellékelt részletes utasításra van szükséged
  • Az irányítása kétféleképpen lehetséges - a vezérlőpanelen közvetlenül a roboton (csak mozgás) vagy az alkalmazáson keresztül (mozgás, arckifejezések, hangok, zene és versenyek)
  • A Mazzy robot akár 240 műveletre is képes
  • Akadályérzékelő szenzorral is rendelkezik
  • A Mazzy robotjáték 4 db AA 1,5 V-os elemmel működik, amelyeket a csomag nem tartalmaz



Élj át remek szórakozást a Mazzy robot összeszerelésével és programozásával!



Építs, programozz és játssz!

A Made márka Zigybot kollekciójába tartozó Mazzy robotnak hála a gyerekek kreatív és szórakoztató módon sajátíthatják el a robotika és a programozás első lépéseit. Neked Csak annyi a dolgod, hogy a kezükbe adsz egy csavarhúzót, hogy a részletes utasítások alapján önállóan építhessék meg a Mazzy robotot. Emellett a Mazzy robot 100 moduláris elemből áll, amelyből két féle változatot alkothatsz meg - egy robotot vagy egy terepjáró járművet.

A Mazzy robot vezérelhető kézzel vagy alkalmazással 

A Zigybot Mazzy robot végrehajtja a gyerekek összes utasítását, a parancsokat kétféle módon adhatják ki neki. Mazzy robot mozgását a játékon található vezérlőpanelről irányíthatják, más programozható funkciókat, mint például az arckifejezés, hangok, zene vagy versenyek pedig beállíthatók a mobilalkalmazáson keresztül. A Mazzy robot összesen 240 műveletre képes és akadályfelismerő érzékelővel is büszkélkedhet. Az alkalmazást az Android vagy iOS operációs rendszerekkel ellátott okostelefonon és tableten használhatod. A Mazzy robot játékot négy darab 1,5 V-os AA elem táplálja, amelyet a csomag nem tartalmaz.



Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 8 éves kortól

Tulajdonságok

Tulajdonságok Programozható, Vezérelhető, Edukációs

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal
Támogatott OS Android, iOS
Programozás típusa A legkisebbeknek
Speciális funkciók Fényeffektek, Hangeffektek
Kód:  HRAbz06932
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590756037013

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10