Oldal frissítése

Majorett Farm szett

Majorett Farm szett

Tökéletes ajándék a kis farmereknek és a munka szerelmesek. A fém Majorett autószett kiváló kiegészítője lesz minden kis vagy nagy gazdaságnak. 3 praktikus mezőgazdasági segítőből választhat. A kollekcióban található összes autót valós járműgyártók ihlették, mint például a Mercedes-Benz. Az autó kiváló minőségű és tartós anyagból készült, amelyre jellemző a pontos kidolgozás. Az autó hossza körülbelül 7 cm. A fuvarozó autók mozgatható és nyitható alkatrészekkel rendelkeznek, így a játék még szórakoztatóbb velük. 

Majorett farm autó szett főbb jellemzői  

  • 3 típusú autó
  • Fém autó műanyag tartozékokkal
  • Precíziós feldolgozás
  • Mozgó és nyitható alkatrészek
  • A híres francia márkától, a Majorett gyártótól
  • Az egyes autók mérete: 7 cm
  • Tökéletes kiegészítője a farmoknak, a kis és a nagy gazdaságoknak
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Minőség a Majorettől

A hagyományos francia márka, a Majorett a Simba Dickie Group multinacionális csoport része. Fiúknak készített játékokra specializálódott, rendkívül változatos termékpalettája magában foglalja a fém autókat, versenyautókat, építkezési és teherautókat, munkagépeket, motorkerékpárokat, repülőgépeket és helikoptereket is. A Majorett ezen felül kifinomult garázsokat is gyárt. A termelés saját gyáraikban zajlik Thaiföldön és Franciaországban, egyes termékek pedig Kínából jönnek. Akár egy gyűjtő számára választ autót, vagy játszani szeretne vele, a Majorett márka a megfelelő választás.  

 

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 7 cm
Kód:  HRAif4229
Termékszám:  3467452038109

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15