Oldal frissítése

Mattel Monster High - Rémségek a kertben: Treesa Thornwillow

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Monster High - Rémségek a kertben: Treesa Thornwillow

Ahogy azt találó neve is sugallja, a Mattel Monster High Treesa Thornwillow baba kísértetiesen varázslatos játék, amely remek társa lesz minden gazdag fantáziájú kislánynak. A közel 37 cm-es babát mágikus faágak ölelik körül, melyek kezét és lábát is teljesen benőtték. A baba hátán található gomb megnyomásával az ágak életre kelnek. Ennek köszönhetően a baba pontosan úgy néz ki, mint egy igazi erdei tündér. A baba az őt körülszövő fa tönkjébe állítható, vagy ha gyermeke játszani szeretne vele, akár ki is vehető belőle. A kis rajongók felidézhetik kedvenc jeleneteiket a Monster High filmekből, vagy saját maguk találhatnak ki vadiúj rémtörténeteket.

A Mattel Monster High Treesa Thornwillow baba legfontosabb jellemzői

  • A baba a fatörzsbe állítható vagy kivehető belőle, s így külön lehet vele játszani
  • Kislányoknak ajánlott, 6 éves kortól
  • Treesa Thornwillow az animációs filmekből ismert Monster High babák kollekciójának részét képezi
  • A csomag babát és hat kiegészítőt tartalmaz, beleértve a fatönköt is

Egyedülálló erdei tündér

A csomag további kiegészítőket is tartalmaz a mélységes erdőből - virágot, különböző rovarokat és pókhálót, melyet felakaszthatsz a burjánzó ágakra. Treesa Thornwillow fekete fűzős ruhát, rovarmintás fodros szoknyát és levelekkel díszített cipőcskét visel. A babának csíkos haja és hegyes füle van, bőre pedig olyan, akár a fakéreg. A kislányok összegyűjthetik az összes Monster High babát, és megalkothatják saját komplex fantáziavilágukat.

Paraméterek

Márka és kiadás

Márka Monster High
Kód:  HRAjd0284
Termékszám:  0887961460261
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20