Oldal frissítése

Fisher Price Mega Bloks Thomas és barátai - Race

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fisher Price Mega Bloks Thomas és barátai - Race

Hrdina kresleného seriálu i oblíbených dětských knížek - Mašinka Tomáš se přenesla do nové stavebnice Mattel Fisher Price Mega Bloks Mašinka Tomáš - Závod. Építsd a leggyorsabb vasútvonal két pálya a Sodor és a verseny kezdődik.

Samozřejmě, že bez soupeře to nepůjde, takže můžete mašinku Tomáše postavit proti mašince Gordon.Kiemelés után a start kar már csak várja a győztes. Rendezze át a pályán, és helyezze a nagy híd, csak THOMAS és élettársa Gordon. A készlet alkalmas a gyermekek 2-5 év.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A fő előnyök

  • Két mozdony és a pálya változatok
  • További matricákat, hogy minden javul
  • Gyermekek számára megfelelő 2-5 év
Kód:  HRAa9455
Termékszám:  0887961317862

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05