Oldal frissítése

Mattel Fisher Price Mega Bloks Spongya Bob - Normál Sandy Wacky Pack

Kiegészítők a termékhez

Mattel Fisher Price Mega Bloks Spongya Bob - Normál Sandy Wacky Pack

Itt az ideje, hogy élvezze a szórakozást, őrült karakterek Bikini Még mindig a Mega Bloks sorozat Spongyabob a nadrágjába. Sandy Wacky csomagok Sandy potrénuj karate és élvezze sok sport szórakozás. Építsd edzéshez és tesztelje, hogy Sandy tudja karate. A készlet tartalmaz egy akciófigura, akció és kiegészítők hordozórakéta, amely elküldi Sandy akcióba. A készlet kombinálható más szetteket Mega Bloks és készítsd el a saját szórakoztató őrült világban Még egy bikini.

Legfontosabb jellemzők

  • Kedvenc karakter a sorozatban Spongyabob
  • Homokos és edzéshez karate
  • Tartalmazza a szám, kiegészítők és hordozórakéta
  • Kombinálható más Mega Bloks szetteket
  • Alkalmas gyerekek 5 éves

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAa9462b
Termékszám:  ASRT065541380318

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05