Oldal frissítése

Mattel Barbie sétáló kutyával

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie sétáló kutyával

Vidd el Barbiet és kutyusát sétálni, és játsszatok egy jót együtt! Csak tekerd meg a kiskutya oldalán található gombot, húzd meg a pórázt, és a kutya magától sétál. Ha a a farkánál megnyomod, a kutya elvégzi a dolgát, ezt aztán Barbieval feltakarítjátok, és folytatódhat a séta. Ideális ajándék a Barbie babák és az állatok minden kis szerelmesének.

Legfontosabb jellemzők

  • A kutya tud járni és elvégzi a dolgát
  • A csomag etetőtálat és játék jutalomfalatot is tartalmaz 
  • A csomag tartalma továbbá a seprű és a lapát, a kutyapiszok feltakarításához 
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Vidám séta

A csomag tartalmazza a kutyapiszok feltakarításához szükséges seprűt és lapátot. Ha Barbie meg szeretné jutalmazni a kutyát, akkor adhat neki egy tálban jutalomfalatot, ami épp beleillik a szájába. Barbie a sétához csíkos felsőt, farmershortot és rózsaszín edzőcipőt visel. 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK (2009. június 18-i) a játékok biztonságáról szóló irányelvének és valamennyi cseh jogszabályi előírásnak. A termék természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kód:  HRAif0534
Termékszám:  0887961382884
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20