Oldal frissítése

Mattel Barbie Varázslatos álomhajó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie Varázslatos álomhajó

Barbie Chelsea baba és a kutyusa varázslatos útra hívják gyermekét Dreamtopiából induló álomhajójukon. Barbie hajója kiváló lehetőséget nyújt e csodákat rejtő birodalom felfedezésére. Az ágy, amely mágikus hajóvá változik át, rengeteg meglepetést rejteget! Ideális ajándék kis álmodozóknak, akik a varázslatos álomhajó révén biztosan megszeretik az új világok felfedezését.

Fő sajátosságok

  • Barbie babával, kutyusával és a varázslatos hajóval együtt a gyerekek nekivágnak a nagy kalandnak
  • láthatatlan kerekeinek köszönhetően a hajó siklik a talajon
  • gyermekek számára ajánlott 3 éves kortól

Varázslatos kaland

A hajó láthatatlan kerekeinek köszönhetően siklik. Előre haladása során a hajó két oldalán található szárnyak elkezdenek verdesni, a szintén rajta elhelyezett hőlégballon elkezd forogni, s mindezek a rózsaszín felhőkkel, ragyogó színekkel és pillangókkal tarkított égbolttal együttesen lélegzetelállító látványt alkotnak. A játék a Barbie Varázslatos álomhajó-kollekció része.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelvnek, és a magyar szabályozás szerinti jogi normáknak. A csomag természetesen tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kód:  HRAif0507
Termékszám:  0887961387407
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20