Oldal frissítése

Mattel Barbie kiegészítők – Malibu kézitáska telefonnal

Kiegészítők a termékhez

Mattel Barbie kiegészítők – Malibu kézitáska telefonnal

Egy gyönyörű szép napsütéses napon Barbie baba sétálni indul a városba. A nyolc divatkiegészítőt tartalmazó kollekciónak köszönhetően biztosan fel fogja magára hívni a figyelmet. A készlet egy ragyogó, sárga kézitáskát, egy nyakláncot, egy stílusos kék karkötőt, egy rózsaszín, masnis hajpántot, egy fehér napszemüveget, egy rózsaszín övet, egy mobiltelefont és egy elegáns fehér karórát tartalmaz. Imádni fogod ezeket a stílusos darabokat!

 

A készlet fő előnyei

  • Kiegészítő készlet egy városi sétához
  • Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott
  • A készlet tartalma: kézitáska, nyaklánc, karkötő, hajpánt, napszemüveg, öv, telefon és karóra

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

 

Paraméterek

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kód:  HRAif0541c
Termékszám:  ASRT0887961457001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15