Oldal frissítése

Mattel Barbie Chelsea klubház

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie Chelsea klubház

A kétemeletes ház számtalan lehetőséget kínál Barbie számára. Csak nyisd ki a rózsaszín ajtót, és számtalan kaland vár, sok felfedeznivalóval a klubházban, ahol barátaival is találkozhat. A színes ház és felszerelése tematikus matricákkal és díszítésekkel tökéletes otthont nyújt a Barbie baba számára. A Chelsea baba fehér szoknyát visel pöttyökkel, és szandállal.

Főbb jellemzők

  • Kétemeletes ház és berendezés élénk színekkel
  • Lift medvével
  • A csomag tartalmaz egy házat, egy babát és tartozékokat
  • Alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól

Felszerelés

A ház konyhával, konyhasarokkal, bútorokkal felszerelt, és még egy lifttel is rendelkezik, elegendő hellyel a baba számára, és korással a medvéjének. Amikor a baba felfelé halad, a mackó lefelé indul. A konyhában egy asztal található két székkel a baba számára, valamint egy ágy a felső emeleten.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és a cseh jogszabályoknak. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie

Tulajdonságok

Funkciók Hajlik a keze és a lába

Csomagolás

Csomagolás Játék szett
Kód:  HRAif0531
Termékszám:  0887961382723
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15