Oldal frissítése

Mattel Barbie baba ház

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mattel Barbie baba ház

A háromemeletes villa minden Barbie baba álma. Összesen négy helyiséget és egy tetőtéri bárt tartalmaz, mely ideális ahhoz, hogy a Barbie babák a barátaikkal partizhassanak. A babák lifttel juthatnak fel az első két emeletre. Az egész ház praktikusan, összecsukva tárolható. Működéséhez AAA elemre van szükség.

Legfontosabb jellemzők

  • Luxus Barbie baba ház
  • Három emelet és lift
  • Magában foglalja a bútorokat és egyéb kiegészítőket
  • Összehajtható a kényelmesebb tárolás érdekében
  • 3 éves kortól alkalmas gyermekeknek
  • AAA elem szükséges a működéséhez

Luxus ház babáknak

A harmadik szinten a tetőtéri bár felett napernyő kapott helyet, a földszinten pedig egy hintaszék biztosítja a kényelmet. A ház bútorokkal felszerelt, többek között asztallal, letakart ággyal, kanapéval, fürdővel és így tovább. A többi pedig különféle tartozékok és kifinomult részletek kombinációja.


Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és törvényi előírásairól szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Barbie
Kód:  HRAif0523
Termékszám:  0887961272079
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20