Oldal frissítése

Matrac, színes

4,0 2 értékelés
5 390 Ft

Matrac, színes

A vízen való pihenéshez remek választás ez a felfújható gumimatrac a neves INTEX gyártótól. A medencében használható gumimatrac már első pillantásra elkápráztat, hála fantáziadús designjának, így még jobban fogod élvezni a vízben való tartózkodást. Téglalap a formája. A minőséget fontosnak tekintette a gyártó, így az sem jelent problémát, ha eldurvul a vízben a játék. Kiváló minőségű PVC és vinyl anyagból készült. 2 darab légmentesen záródó kamra gondoskodik a stabilitásról és a biztonságról. Méret tekintetében egy főt bír el. Felnőttek számára alkalmas, valamint gyerekeknek 9 éves éves kortól. Ez a felfújható vízi matrac a nyugalom és béke szigete lesz - az ismert INTEX gyártó terméke remek választás lehet a számodra. A matrac méretei: 71 × 188 cm (szé x ho/mé).

Gumimatrac Matrac, színes ...
Gumimatrac Matrac, színes ...

A hasznos Matrac, színes termék legfontosabb tulajdonságai

  • Ha nyáron a vízben is szeretsz szórakozni, akkor elengedhetetlen kiegészítő ez a felfújható vízi matrac a neves INTEX gyártótól
  • A felfújható gumimatraca mintája: téglalap
  • PVC és vinyl anyagból készült
  • 2 darab, légmentesen záródó kamra biztosítja, hogy ne süllyedjen el a matrac
  • Egy fő számára felel meg
  • 9 éves korú és idősebbek számára ajánlott
  • A szuper INTEX felfújható vízi matrac méretei 71 × 188 cm (szé x ho/mé)
  • Sérülés esetén jó szolgálatot tesz a hozzá járó javítókészlet

Ne hagyd ki a további kiegészítőket

A hasznos INTEX felfújható gumimatrac segítségével még jobb lesz a medencében, ugyanakkor kitűnő választás tengerparti nyaraláshoz is. A minőségi anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. A sérüléseket pedig lehet javítani a hozzá járó javítókészlettel. A stílusos INTEX felfújható vízi matrac jól kihasználható a medencében vagy a tengerben.

Gumimatrac Matrac, színes ...

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 9 éves kortól

Tulajdonságok

Típus Nyugágy
Alak Téglalap
Személyek száma 1
Felszerelés Javítókészlet
Rekeszek száma 2
Anyag PVC, Vinyl

Méretek

Hosszúság/mélység 188 cm
Szélesség 71 cm
Kód:  HRAkc06810
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6941057408880

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20