Oldal frissítése

Marvel Legends Deluxe Thanos

Kiegészítők a termékhez

Marvel Legends Deluxe Thanos

Amennyiben Te is szereted a Bosszúállók sorozatot illetve a Marvel képregényeket vagy filmeket, esetleg szenvedélyesen gyűjtöd a szuperhős figurákat vagy csak szeretnél egy új játékot vásárolni a gyermekednek, akkor ne szalaszd el ezt az egyedülálló Marvel Legends Deluxe Thanos figurát. Az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro figurája alkalmas ajándékként minden rajongónak illetve ideális a gyűjteményed kiegészítéseként is .A Deluxe Thanos figura a klasszikus képregénybeli megjelenésével érkezik, mozgatható vállát, lábát és fejét a gyerekek nagyra értékelhetik játék közben. Emellett jár hozzá 3 valósághű kiegészítő is. A Marvel Legends Deluxe Thanos biztosan lenyűgözi a kisfiúkat 4 éves kortól, illetve a Bosszúállók és a Marvel világát kedvelő lányokat is.


A Marvel Legends Deluxe Thanos figura legfontosabb jellemzői

  • Marvel Legends gyűjtői figura a Hasbro-tól, a Bosszúállók szuperhőse, Thanos
  • A Marvel Legends sorozat karaktere egyszerre gyűjtői figura és érdekes játék
  • A mozgatható ízületeknek köszönhetően a 15 cm-es figurát különböző pozíciókba állíthatod
  • A játék kialakítását az eredeti képregénybeli megjelenés ihlette, Thanos szuperhős hű utánzata
  • A kiváló minőségű és ellenálló műanyagból készült Marvel Legends Deluxe Thanos játék 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • 3 cserélhető kiegészítőt is tartalmaz
  • Az Avengers Deluxe Thanos figura alkalmas játékként, gyűjtemény részeként vagy ajándékként

A Marvel Legends sorozat legendás Thanos figurája alkalmas a gyűjteménybe és a játékra

Az Avengers sorozat illetve a Marvel képregények és filmek minden rajongója vitathatatlanul örömmel fogadja ezt az ismert szuperhőst, Thanos-ot ábrázoló új figurát. A Deluxe Thanos figurát az eredeti képregénybeli megjelenése alapján tervezték. A Marvel Legends Deluxe Thanos figura lenyűgöz kifinomult formatervezésével, amelyet az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro kölcsönzött neki.

Mozgó Deluxe Thanos figura a Marvel Bosszúállók népszerű világából

Az egyedülálló Thanos hős figura mozgatható fejével, vállaival és lábaival képes a különféle pozíciókra, ezáltal újabb szintre emeli a játék élményét. Mindemellett 3 cserélhető kiegészítővel rendelkezik. A 15 cm-es Thanos figura kiváló minőségű és ellenálló műanyagból készült, lenyűgözi nem csak a gyerekeket, akik játszanak vele,  hanem a Bosszúállók és a Marvel világ rajongójának mindegy gyűjtőjét is.



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Marvel comics

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAbz15880
Termékszám:  5010993789771
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20