Oldal frissítése

Marvel játékok

Disney játékok

Marvel játékok és gyűjtői darabok

A Marvel hősei egészen 1939-től, a képregénykiadó New York-i alapítása óta fokozatosan születnek. Már az 1990-es évek óta létezik a teljes Marvel-univerzum, ahol a franchise hősei találkoznak. A Földet Thanostól védő szuperhősök csapata az úgynevezett Bosszúállók. Az általunk ismert világ védelmezői közé tartozik Vasember, a hatalmas Thor Asgardból, Pókember, Hulk, valamint Amerika Kapitány. Idővel további hősök is feltűntek a nagyon népszerű Bosszúállók filmekben – Fekete Özvegy, Sólyomszem, Fekete Párduc és Marvel Kapitány.

Iron Man

Vasember

A technológiai filantróp és milliárdos Tony Stark, azaz a hatalmas Vasember. Már az első Vasember-film után hős és példakép lett sok-sok kisfiú számára, akik olyanokká szeretnének válni, mint Vasember. Egy technológiailag fejlett ruha lehetővé teszi számára, hogy repüljön, valamint harcoljon a rosszfiúkkal, megvédje a bolygót, és ráadásul segített a Bosszúállók megalapításában és finanszírozásában. Ki ne szeretne olyan lenni, mint Vasember? Tekintsd meg a különféle gyűjtői figurák, játékok és cosplay tárgyak választékát.

Pókember

Miután megharapta egy genetikailag módosított pók, DNS-ük egyesült, mutálódott és így kelt életre Pókember. Így kezdődött tehát a legendás Pókember története, a jól ismert piros-kék kosztümben. Nemcsak képregények és akciófilmek készültek Pókember főszereplésével, hanem rajzfilmek és animációs sorozatok is, amelyek inkább a gyermekeknek szólnak, akik még csak most fedezik fel a szuperhősök világát. Pókember minden rajongót lenyűgözött azzal a különleges képességével, hogy olyan hálót tud kilőni, amivel szó szerint úgy repülhet át az egész város felett, mintha valóban tudna repülni.

Spider Man
Hulk

Hulk

Bruce Banner, akit egy laboratóriumi baleset során veszélyes gamma-sugárzás ért, hirtelen szörnyeteggé - Hulkká kezdett átalakulni. Eleinte Hulk csak éjszaka jelent meg, de ahogy a képregények fejlődtek és a filmek készültek, Hulk akkor jelent meg, amikor Bruce Banner adrenalinszintje megemelkedett. Eleinte nem tudta irányítani, de aztán részben uralma alá vonta Hulkot, és képes volt segíteni a világnak, amiért elnöki kegyelmet kapott. Miután Thor testvére, Loki becsapta, csapatjátékossá vált, elkezdett együttműködni a Marvel-világ további hőseivel, és a Bosszúállók tagja lett.

Paraméterek módosítása
446 termék

Marvel játékok

A Marvel játékok kategóriában összesen 446 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10