Oldal frissítése

Marielle Bazard kifesthető lovagi páncél

Kiegészítők a termékhez

Marielle Bazard kifesthető lovagi páncél

Talán nincs is olyan ember, akit ne töltene el csodálattal a lovagok gyönyörű páncélja. Marielle Bazard francia tervezőnek köszönhetően most te is készíthetsz magadnak ilyen lovagi páncélt. A kimosható filctollak segítségével minden kis lovag a saját ízlése szerint festheti ki a páncélját – nem csak egyszer, hanem többször is. A Marialle Bazard kifesthető lovagi páncél több órán át tartó szórakozást garantál az elkészítés, majd az azt követő játék során.

A Marielle Bazard kifesthető lovagi páncél fő előnyei

  • A Marielle Bazard által tervezett kreatív készlet fejleszti a képzelőerőt és kreativitásra ösztönöz
  • A lovagi páncél 100% pamutból készült
  • Megkötő szalaggal nyakba, illetve derékra köthető
  • Testre szabható, így minden páncél egyedi lesz
  • Allergiások is használhatják
  • Mérete: 41 × 67 cm

Mire jó a kifesthető lovagi páncél?

A Marielle Bazard által tervezett kreatív készlet nemcsak a gyerekek képzelőerejét fejleszti, hanem a kreativitást és a színérzékelést is. A lovag páncélját minden gyerek saját maga készítheti el, így kifejezheti vele saját személyiségét és világlátását. Továbbá, ha megunta a páncél kinézetét, akkor elég azt egyszerűen csak kimosni, és máris kezdődhet elölről a vidám színezés. További előny, hogy a páncél nyakba akasztható, illetve derékra köthető. A gyerekek könnyen a saját ízlésükre formálhatják a páncélt, eközben hosszú órákon át remekül szórakozhatnak és játszhatnak.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól
Kód:  HRAjd1260
Termékszám:  3700532141376

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20