Oldal frissítése

Mancs őrjárat Zuma

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mancs őrjárat Zuma

A Mancs őrjárat plüsst egy mentőkutyákról szól animációs sorozat ihlette, ahol a kutyusok változatos kalandokon mennek keresztül embertársaik mellett. Minden kutyának megvan a maga erőssége és gyenge pontja, de együtt tökéletes csapatot alkotnak. A figurákkal a gyerekek most újra átélhetik kedvenc kalandjaikat a hős kutyákkal, együttműködést, barátságot és kölcsönös segítségnyújtást tanulva ezzel. 

Legfontosabb jellemzők

  • Plüss figura - Zuma
  • 3 évesnél idősebb gyermekeknek ajánlott

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló rendeletének és minden cseh szabályozásnak. Természetesen a megfelelőségi nyilatkozat mellékelt.


 

 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Mancs őrjárat

Játék kategória

Játék kategória Plüssök
Kód:  HRAkn0657d
Termékszám:  ASRT778988066430
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20