Oldal frissítése

Mancs őrjárat Skye mentőkutya

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mancs őrjárat Skye mentőkutya

A Mancs őrjárat plüssfigurája egy mentőkutyákról szóló animációs sorozat egyik karaktere, aki biztosan minden kisgyermeket elvarázsol majd. A tündéri kutyalány lenyűgöző lila és rózsaszín színekben pompázó öltözéket visel, melyhez egy sisak is tartozik. Skye minden gyereket megvéd, szeret hozzájuk bújni, így mindig biztonságban érezhetik magukat mellette. Skye most bevetési szerkóban, repülésre felkészülve érkezik hozzád. A móka akkor kezdődik, amikor megnyomod a gombot a mellkasán. A csomagolás mérete 18,5 x 5,5 x 16,5 cm.

Skye mentőkutya főbb jellemzői

  • Légimentő figura a Mancs őrjárat című animációs sorozatból
  • A kutyus neve Skye
  • Magassága 6 cm
  • A gyűjtemény 6 kutyát tartalmaz - Skye Marshall, Chase, Everest, Rubble és Zuma
  • A rajzfilm egyik karaktere

Sok kaland

A Mancs őrjárat bátor plüss figurái nem csak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is örömet tudnak okozni. A plüss hős mentőkutyák szeretik megvédeni a gyermekeket, csak úgy, mint a mesében. A legkisebb rajongók így rendkívül biztonságban érezhetik magukat otthon, a nagymamánál és az óvodában is. Maguk választhatják ki a hozzájuk legközelebb álló kisállatukat, vagy akár összeállíthatják az egész csapatot is. A gyűjteményben megtalálható képzett kutyák mind különböző készségekkel rendelkeznek.

 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Mancs őrjárat

Játék kategória

Játék kategória Plüssök
Kód:  HRAkn0657j
Termékszám:  ASRT778988066430
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10