Oldal frissítése

Mancs őrjárat Rubble kutyus kiegészítőkkel

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Mancs őrjárat Rubble kutyus kiegészítőkkel

A Paw Patrol egy mentőkutyákról szóló animációs sorozat, akik különböző kalandokat élnek meg emberi partnereikkel. A sorozat által inspirált játéksorozat segítségével a gyerekek jól szórakoznak, és élvezhetik a kalandokat, miközben játszanak kedvenc, hős kutyájukkal. Minden kutyának vannak erősségei és gyengeségei, amelyek segítik az egész csoportot. A játék így tanítja meg a gyermekeknek az együttműködést, a barátságot és kölcsönös segítséget.

A Rubbla mentőkutya legfontosabb jellemzői

  • Az animációs Paw Patrol  mentőkutyás sorozat figurái által ihletett – kutya-figura
  • A figura levehető mentőfelszereléssel rendelkezik
  • A gyerekek játszhatnak kedvenc hőseikkel
  • Anyaga: műanyag
  • A kutya magassága 7 cm
  • 3 év fölötti gyermekek számára alkalmas

A csomag tartalma

A csomag tartalmazza Rubble kutyahőst az ő mentőfelszerelésével. Az akció-hátizsák könnyen levehető, így Rubble könnyen lép akcióba, majd könnyen le is szerel az akció után, és pihen. Mindazonáltal soha nem hagyja abba a készültséget, mindig készen áll egy másik mentési akcióra.

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Mancs őrjárat

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAkn0656f
Termékszám:  ASRT778988129494

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10