Oldal frissítése

Mancs őrjárat őrtorony

4,9 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mancs őrjárat őrtorony

A Paw Patrol (Mancs őrjárat) egy kutyákról szóló animációs sorozat - egy mentőcsapatról szól, amelyik társával, egy kisfiúval, rengeteg élményre tesz szert a különböző kalandok során. A sorozat ihlette játékkészlet segítségével a gyermekek is megtapasztalhatják a mókát és átélhetik kedvenc kutya hőseikkel az izgalmas kalandokat. Minden kutyának megvannak az erősségei és a gyengeségei, amelyekkel hozzájárulnak a csapat sikeréhez. A játék együttműködésre, a barátság fontosságára és a kölcsönös segítségnyújtásra tanítja a gyerekeket. A játék három éves kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • Játékkészlet, amelyet a kutyákról szóló animációs sorozat inspirált - Paw Patrol mentőcsapat
  • A gyerekek kedvenc kutya hőseikkel játszhatnak 
  • Megfigyelőtorony - a Mancs őrjárat főhadiszállása
  • A toronyhoz tartozik egy lift és egy csúszda
  • Fény- és hanghatások
  • A játékkészlet tartalma: egy torony, Chase kutya, mentőjármű, három gombelem
  • Három éves kortól ajánlott

A kutyák és barátjuk megfigyelőtornya

A megfigyelőtorony a Mancs őrjárat főhadiszállása, innen indul minden akció. Ez a tökéletes központ, ahol minden tennivalót könnyen ellenőrzés alatt lehet tartani, és ahonnan, mint a sorozatban, minden mentőakció elkezdődik. A toronyhoz egy igazi, működő lift, valamint fény- és hanghatások tartoznak, továbbá egy csúszda, amely megkönnyíti a mentőcsapat tagjainak gyors indulását az újabb mentőakcióra.

A csomag tartalma

A játékkészlet tartalmazza a tornyot magát, Chase-t, a mentőkutyát és Chase járművét. A játékkészlet még három gombelemet is tartalmaz.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Kód:  HRAkn0666
Termékszám:  778988070024
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10