Oldal frissítése

Mancs őrjárat A szuperhősök nagy őrtornya

Kiegészítők a termékhez

Mancs őrjárat A szuperhősök nagy őrtornya

A Mancs őrjárat (Paw Patrol) egy rajzfilmsorozat kutyákról - életmentőkről, akik emberi társaikkal különböző kalandokat élek át. A sorozat által ihletett játékkészleteknek köszönhetően most a gyermekeid maguk is átélhetik a szórakozást és kalandot, miközben a népszerű hős kutyákkal játszanak. Minden kutyának vannak erősségei és gyengéi, amelyek az egész csoportot segítik. A játék így együttműködésre, barátságra és kölcsönös segítségre tanítja a gyermekeket. A Mancs őrjárat Nagy őrtornya helyet kínál minden kutya számára. Veszély fenyeget? Figyelmeztesd rá a csapatot fény- és hangjelzéssel. Ezután rögzítsd Chase kutyát egy speciális csatra, hogy a toronyból lecsúszhasson a kötélen a járművéhez, és indulhasson a bevetésre.

A Mancs őrjárat - Nagy őrtorony játékkészlet fő jellemzői

  • Játékkészlet, amelyet a Mancs őrjárat rajzfilmsorozat kutyákról - életmentőkről ihletett
  • A gyerekek játszhatnak a népszerű hős kutyáikkal
  • Az őrtorony a Mancs őrjárat központja
  • Távcsővel, lifttel, kötélpályával, forgó garázzsal, őrhellyel felszerelve
  • Fény- és hanghatások
  • 3 db AAA elemet igényel (nem tartozék)
  • Egyéb kutyák és járművek megvásárolhatók
  • A nagy őrtorony 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Őrtorony a kutyák és barátaik számára

A nagy őrtorony a Mancs őrjárat minden műveletének központja. Egy tökéletes parancsnokság, ahonnan az összes akciót könnyű irányítani, és mint a sorozatban, minden mentőakció itt kezdődik. A működő távcsőnek köszönhetően a kutyák könnyen megfigyelhetik a környéket. Van még egy lift, speciális felszerelés a lecsúszáshoz a kötélpályán és egy garázs járművel. Tartozik hozzá egy Chase-figura és a járműve. A többi kutyát és járművet külön-külön értékesítik.

A csomag tartalma:
Őrtorony
Chase kutya
A kutya járműve
6 kapocs a kötélpályához
Használati útmutató
Matricakészlet
A torony magassága:
84 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAb1766
Termékszám:  778988270288

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20