Oldal frissítése

Make It Real Hableány uszony

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Make It Real Hableány uszony

A Make It Real uszony eredeti kreatív készletének köszönhetően minden kislány, olyan hableány lehet, amilyen szeretne. A kislánya gyönyörű sellővé válhat pillanatok alatt. Nem szükséges tű és cérna, a készlet tartalmaz egy vágott gyapotot, amely összeköti a csomókat. A lányok ennek a szettnek a segítségével fejleszthetik kreativitásukat. Ezzel az uszonnyal bárkiből sellő válhat. A gyapjú, amiből készül ez az uszony, kellemes meleget biztosít, így akár takaró helyett is használható.

A Make It Real Uszony készlet főbb jellemzői

  • Make It Real Uszony készlet kreatív kislányoknak
  • Biztonságos játék, a legmagasabb színvonalon tesztelve
  • Segít a képzelőérő és a kreativitás fejlesztésében
  • A termék akár takaróként is használható

Make It Real támogatja a gyermekek teljes körű fejlődését

Hála a Make It Realnek, a gyerekek nagy élvezettel készíthetnek olyan dolgokat, amikhez kedvük van. A termék teljesen biztonságos, a legmagasabb színvonalú játékokra és a kozmetikai biztonságra tesztelve. A játékok valóban elősegítik a fizikai, szociális és érzelmi készségek fejlesztését. Hagyja, hogy a gyerekek kísérletezzenek a Make It Real segítségével, hogy fokozzák sokoldalú fejlődésüket.

A készlet tartalma

A Make It Real Uszony szett tartalmaz előre vágott gyapotot, nagy flittereket és exkluzív útmutatást az álmaihoz.

Kód:  HRAjd1120
Termékszám:  695929015039

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20