Oldal frissítése

Mágneses oktató játék tábla - nagy betűkkel

Kiegészítők a termékhez

Mágneses oktató játék tábla - nagy betűkkel

A tökéletes eszköz amivel megtaníthatod a gyermekednek a betűket. A mágneses tábla segítségével a gyermeked begyakorolhatja a nagy nyomtatott betűk írását. A gyermek az előre megrajzolt nyilakat követi végig a mágneses ceruzával. A tábla mágnesei reagálnak a mágneses ceruzával való érintkezésre így biztos, hogy a megfelelő formát követik, ezzel a gyermekben rögzül a betű helyes alakja, és az írás iránya. A mágnesek mozgása érezhető és hallható. A táblát 3 éves kor fölötti gyeremekeknek tervezték.

Hogy letöröld a táblát egyszerűen csúsztasd végig a felületén a kezedet vagy a ceruza szélét.

A Kid O márka a játékos tanulás elvét vallja. A gyerekek mindig szeretnek új dolgokat felfedezni, és elsajátítani az élethez szükséges készségeket. A játékok kreatívak és hozzájárulnak a gyermekek fantáziájának fejlődéséhez. Minden Kid O játék biztonságos és megfelel az Európai EN-71 szabványoknak.

A tábla méretei:
30 × 24 × 1,5 cm

 

Legfontosabb jellemzők

  • Mágneses tábla
  • Megtanítja a nagy nyomtatott betűk írását
  • 3 éve kor fölötti gyermekeknek
  • Nyilak mutatják az írás irányát
Kód:  HRAif1748
Termékszám:  843583001411

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20