Oldal frissítése

Mágneses golyós pálya 78 darab

15 590 Ft

Mágneses golyós pálya 78 darab

Ez a számos színes alkatrészből álló 78 darabosmágneses építőjáték-készlet le fogja nyűgözni a gyermeket. Átlátszó darabokat is tartalmaz, így a fiúk és a lányok jól megfigyelhetik a labda mozgását az összeépített pályán. A golyópálya nagyszerű játék a kis építészek, mérnökök, művészek, matematikusok és tudósok számára, mert megmozgatja a fantáziájukat és felkelti érdeklődésüket a különböző tudományágak iránt. A kreatív játék nagyszerűen stimulálja az agy fejlődését, mert az egyszerűtől az összetettig terjedő feladatokat kínál és az így kapott munka a gyermekek számára a saját kreatív munkájuk örömét nyújtja egy funkcionális golyópálya formájában. A készlet alkalmas óvodáskorú gyermekek, közösségek számára, csoportos tevékenységek alkalmával, vagy otthoni játékként a szülőkkel és egyedül.

A 78 darabos Smart Pocket mágneses golyós pálya főbb jellemzői

  • Építőjáték 3 éves kortól
  • A Smart Pocket mágneses golyópálya 78 darabot tartalmaz
  • Nem mérgező műanyagból készült, nem tartalmaz BPA-t, ólmot vagy ftalátokat
  • A mágneses golyós pálya biztonságos, éles élek nélkül
  • A színes darabok átlátszóak, így a gyerekek jól láthatják a labdát
  • A készlet serkenti a képzelőerőt és felkelti az érdeklődést a különböző tudományágak iránt
  • A golyópálya fejleszti a logikus gondolkodást, a finommotorikus készségeket és a térbeli gondolkodást
  • Nagyszerű ajándék minden óvodás és fiatalabb iskolás gyermek számára, bármilyen alkalomra
  • Praktikus csomagolásban, fogantyúval

Mágneses készlet ajándékba

A golyók sosem mennek ki a divatból, ezért a Smart Pocket mágneses pálya egyedi születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet a korai tanuláshoz és szórakozáshoz, fiúknak és lányoknak egyaránt. A játék csökkenti a képernyő előtt töltött időt és eltereli a gyerekek figyelmét az olyan elektronikus eszközökről, mint a televízió, a konzolok, az okostelefonok és a táblagépek. A Smart Pocket mágneses labdajátékkal a gyerekek órákon át fognak szórakozni. Biztonságos játék a gyerekeknek 3 éves kortól, nem mérgező ABS anyagból készült, nem tartalmaz BPA-t, ólmot vagy ftalátokat, nem tartalmaz éles éleket és praktikus, hordozófogantyúval ellátott dobozban kerül forgalomba.

A csomagolás mérete:
33 × 27 × 8 cm

Anyaga: 
műanyag, akrilnitril-butadién-sztirol


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 78 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAbz21998
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590756117951

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20