Oldal frissítése

Mágikus kocka

5 1 értékelés
22 590 Ft

Mágikus kocka

A Mágikus kocka családi társasjáték közvetlenül a Grimm testvérek meséinek varázslatos világába repít. A játékban 9 népszerű mesefigura közül választhatsz, hogy kalandos útra indulj, amelynek célja, hogy minél több feladatot teljesíts és a lehető legtöbb pontot érd el. Mindenféle tárgyak, érdekes miniküldetések, de kegyetlen átkok is várnak rád. Az ösvények pedig gyorsan nehezebbé válnak, így a figurád nem biztos, hogy egykönnyen célba ér. Jó taktikával és stratégiai gondolkodással keresztezheted csapattársaid útját, és értékes előnyre tehetsz szert. A Mágikus kocka társasjáték gyönyörű, színes kivitelezéssel és jól kidolgozott figurákkal büszkélkedhet. Űzd el az unalmat és élvezd a mesés szórakozást a Blackfire Mágikus kocka játékával.

A Mágikus kocka társasjáték főbb jellemzői

  • A Mágikus kocka egy nagyszerű társasjáték gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
  • 9 mesefigura közül választhatsz
  • A játék lényege a teljesített feladatokért járó pontok gyűjtése
  • Gyönyörű színvilága magával ragadó
  • A stratégiai és taktikai gondolkodást teszi próbára
  • A Mágikus kocka társasjáték 10 éves kortól ajánlott

Hogyan kell játszani a Mágikus kocka játékkal

A játék kezdetén a játékosok választanak egy mesefigurát és 2 véletlenszerű feladatkártyát. Ahogy a játék neve is sugallja, a bábuk mozgását a dobókocka befolyásolja. Ahhoz, hogy a feladat teljesítéséhez a kiválasztott célba eljuss, a kockán lévő értéknek nagyobbnak vagy egyenlőnek kell lennie az útvonal lépéseinek számával. A játékosok azonban csak háromszor járhatják végig az egyes ösvényeket, ezért érdemes stratégiailag gondolkodni és előre megtervezni a lépéseket. Az a játékos nyer, aki a legtöbb pontot gyűjti. Eldöntötted már, hogy Hófehérkeként, Rapunzelként vagy Hüvelyk Pannaként fogsz játszani? Gondold át jól, mert minden egyes figura olyan előnyöket hordoz magában, amelyek segíthetnek a győzelemben. A szórakoztató családi játék, a Mágikus kocka korlátlan taktikai lehetőséget kínál, amely a végsőkig fenntartja a feszültséget.

A csomag tartalma:
138 játékkártya
9 karakterkártya
60 zseton
26 egyedi kocka
9 figura
Játékszabályok csehül

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Társasjáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 5
Játék hossza 45 perc
Nehézség Közepes

Nyelv

Nyelv Cseh

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Gyerek, Stratégiai, Családi
Alműfaj (téma) Fantasy, Mese

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól
Kód:  HRAbz33018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5999886707231

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15