Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Magformers Pikant nagy

5 1 értékelés
24 990 Ft

Magformers Pikant nagy

A nagy MAGFORMERS Pikáns 25 darabos alapkészlet egy eredeti építőjáték, amely szórakoztató módon fejleszti a gyermekek képességeit. Gyermeked már egészen kicsi korától kezdve építhet a saját elképzelései szerint, ezáltal fejlődik a térbeli látása, a finommotorikája és végül, de nem utolsó sorban a kreativitása. Az egész készlet összesen 25 darabot tartalmaz, amelyekkel egy gyermek sem fog unatkozni. A nagy MAGFORMERS Pikáns 25 darabos készlet a legkisebb gyerekek számára készült, akik megismerhetik az egyszerű tárgyak megjelenését a 3D-s térben. Az egyes részek színes műanyagból készültek, amelyek ellenállnak az olykor nem éppen finom gyermeki bánásmódnak is.

A MAGFORMERS Pikáns Nagy 25 darabos építőkészlet fő előnyei

  • Ideális szett minden kis élénk fantáziájú lurkó számára
  • 25 részes készlet
  • Segít fejleszteni a térbeli látást, a haptikus észlelést és a kreativitást
  • Különböző formájú, színes darabokat tartalmaz
  • Minden darabban egy kicsi és erőteljes neodímium mágnes van
  • A készlet csomagolásának mérete 25 × 37 × 4 cm
  • A készlet tömege körülbelül 500 gramm
  • Egészségre nem ártalmas, szilárd műanyagból készült
  • A készlet gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott

Számos új lehetőség

A MAGFORMERS Pikáns készlet igen népszerű, hiszen ebben az új darabok tökéletes keveréke található. Ez azoknak a gyerekeknek a legmegfelelőbb, akik már rendelkeznek egy MAGFORMERS készlettel, hogy tovább bővítsék a kreatív építés lehetőségeit. Ebben a nagy Pikáns készletben számos elem megtalálható, amelyekből különféle bonyolult építményt építhetsz. A csomagban két kerék, egy forgó figura, háromszögek és trapéz alakú elemek is helyet kaptak. Az építőelemeket gondosan tartós, simítózáras tasakba csomagolták. Az egyes darabokban neodímium mágneses hengerek vannak, amelyek szabadon forgathatók. Soha nem fog megtörténni, hogy a természetes mágneses polaritás miatt meg kell változtatnod az építés menetét.

Egyszerű formák = egyedi élmény

A MAGFORMERS egy igazán eredeti mágneses építőkészlet neve, amelyből a gyermekek a különböző típusú építőelem segítségével sokféle építményt hozhatnak létre, amit csak el tudnak képzelni. A készlet olyan egyszerű formák elve alapján működik, amelyek lehetővé teszik a gyermekek kreativitásának teljes körű kibontakoztatását. Minden csomagban kétdimenziós sokszögek, úgymint négyzetek, háromszögek, négyszögek, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különböző trapéz alakú elemek találhatók. Minden darab egészségre nem ártalmas műanyagból készült és kis neodímium mágneseket rejt magában. Neked nincs más dolgod, mint összerakni a darabokat és át is adhatod magad az órákon át tartó remek időtöltésnek. A MAGFORMERS több díjat is elnyert a különböző versenyeken és a játék kategóriában nyilvánvalóan mindig versenyben van a legjobbakkal.

A csomag tartalma:
4 × rombusz
4 × egyenlő szárú háromszög
6 × ötszög
4 × trapéz
2 × téglalap
2 × hatszög
2 × kerék
1 x forgó figura


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Mágnes, Műanyag
Darabszám 25 db
Tulajdonságok Mágnessel
Téma Egyéb téma
Kód:  HRAif11128
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809134603024
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15