Oldal frissítése

MaDe fésülhető fej 19 cm

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MaDe fésülhető fej 19 cm

Egy kis fodrász van az otthonában? Adélka baba feje fésülésre használható, és minden kislány számára remek ajándék. A fésülhető fejhez több tartozék jár: egy fésű, két lila díszszalag, korona és hajtű. A fej mérete 19 cm. Hároméves kortól ajánlott.

A kislányok játékosan készíthetnek divatos frizurákat, amelyeket látnak a barátnőikkel. A fésülhető fej lehetőséget nyújt a haj fésülésére, szalaggal vagy lófarokkal díszítésére, esetleg bonyolultabb lányos frizurák elkészítésére. A lányok nagyon élvezik majd a munkát a hajstúdiójukban. Adélka modell fésülhető feje olyan játék, amely fejleszti a kisebb lányok kreativitását és fantáziáját.

 

Adélka modell fésülhető fejéről

  • Játék lányoknak, 3 éves kortól
  • Nagy méret, 19 cm
  • A csomag tartalma: fésülhető fej, fésű, korona, hajtű, két szál lila szalag
  • Fejleszti a fantáziát és a kreativitást
 
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAjd0231
Termékszám:  8590756906845

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05