Oldal frissítése

Mac Toys Csillagászati távcső állvánnyal

Mac Toys Csillagászati távcső állvánnyal

Minden kis felfedező nagyon fog örülni ennek a csillagászati távcsőnek, amellyel rendkívül érdekes kalandot élhet át a csillagos ég megfigyelése közben. A távcső 30 mm átmérőjű objektívvel van felszerelve, a nézőkék 20-szoros, 30-szoros és 40-szeres nagyítást tesznek lehetővé. A távcső kiváló minőségű, strapabíró ABS műanyagból készült, a használatot megkönnyítő állványt a csomagolás tartalmazza.  

Jellemzők:

Anyaga:
ABS műanyag
Nagyítás:
20-szoros, 30-szoros és 40-szeres
Az objektív átmérője:
30 mm
A távcső mérete:
41 cm
Az állvány mérete:
25 cm


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAa4426
Termékszám:  8590439010203

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10